Cavia Opvang / Pension Overzicht van Nederland

Op deze pagina staan websites van cavia opvang / pension adressen. Zodat je snel en overzichtelijk een leuk en vertrouwd plekje kan zoeken voor je cavia.

Stichting Cavia (Bakkeveen, provincie Friesland)

Stichting Cavia vangt cavia's op die u, om welke reden dan ook, niet langer zelf kunt verzorgen. Dit is gratis. Wij vragen u dan een afstandsverklaring te tekenen, waardoor Stichting Cavia eigenaar van de cavia wordt. Wanneer de cavia gezond en nog jong genoeg is, zal de stichting op zoek gaan naar een nieuw tehuis, net als bij een asiel voor honden of katten. Mocht dat niet lukken, dan zal de cavia de rest van zijn leven in het caviadorp in Bakkeveen verblijven. Naar de website van Stichting Cavia.


Carla's Cavia's (Eindhoven, provincie Noord-Brabant).

In mijn opvang zitten heel wat cavia's die herplaatst willen worden. Zowel jonge als volwassen cavia's. Ook heb ik een aantal cavia's die hun verdere leventje hier mogen blijven. Deze cavia's kunt u ook adopteren, zie adoptie. Tevens vang ik cavia's op tijdens uw vakantie, zie vakantie opvang. Ik wens u veel kijkplezier op mijn site, en hoop dat u één van deze lieve cavia's gelukkig kunt maken. Naar de website van Carla's Cavia's.

Stichting Caviaopvang 't Kuufke (Limbricht, provincie Limburg).

Cavia opvang heeft als doel het opvangen en herplaatsen van cavia's. Nieuws, aanschaf, afstand doen, herplaatsing, adoptie, geschiedenis, pension etc. Naar de website van Stichting Caviaopvang 't Kuufke.

Caviaopvang Hillegom (Hillegom, provincie Zuid-Holland).

Cavia opvang Van der Geest is een opvang die zich volledig inzet voor cavia's. Dit houdt in, dat wij cavia's opvangen die op straat gezet zijn, of die door omstandigheden weg moeten bij hun eigenaar. Wij proberen dan voor deze cavia's een nieuw tehuis te vinden, want ook deze cavia's hebben recht op een goed leven. Naast de donaties die wij ontvangen, worden wij geholpen door onze dierenartsen, wat het voor ons mogelijk maakt onze activiteiten te kunnen uitvoeren en ook in de toekomst cavia's gezond naar een nieuw huis te kunnen begeleiden. Naar de website van Caviaopvang Hillegom.

Caviaopvangcentrum Beertje (Woldendorp, provincie Groningen).

We zijn gestart met de reden dat er in het noorden van ons land bijna of geen opvang bestond voor Cavia's die om de een of de andere reden niet meer bij hun baasjes konden wonen. Wat wij proberen is herplaatsing van de cavia, dus proberen een nieuw baasje te vinden . Is de cavia te oud of heeft een afwijking, dan blijft de cavia hier en is beschikbaar voor adoptie. Een geadopteerde beertje of zeugje blijf tot zijn/haar overlijden bij ons wonen. Ook beschikken we over een afdeling huisvestingsbouw, hier realiseren we caviaflats , konijnenflats enz. voor derden. Dit doen we om de kosten van de opvang bij elkaar te krijgen, denkt u maar eens aan de kosten van voer, hooi, groente en dergelijke. Ook staan we open voor donaties. Voor informatie , bijvoorbeeld over caviaziektes , voer enz. kunt u kijken op het Gronings caviaforum waarvan u gratis lid kunt worden.Verder verzorgen wij kruidenverkoop ,voor de welzijn van uw cavia. Ook verzorgen wij vakantieopvang voor uw cavia's zodat u van uw welverdiende rust kunt genieten. Naar de website van Caviaopvangcentrum Beertje.

Cavia opvang Rozan (Eindhoven, provincie Noord-Brabant).

Cavia opvang Rozan vangt cavia’s op die om welke reden dan ook niet meer bij hun baasje kunnen blijven. Te denken valt aan allergie, onverwacht nestje, cavia’s die gaan vechten samen, gebrek aan tijd, cavia die alleen is komen te zitten etc. Zij verblijven hier tot er een goed nieuw huisje voor ze gevonden is. De binnengebrachte cavia’s komen in de opvang, indien mogelijk, bij soortgenootjes. Beertjes die niet gecastreerd zijn, worden zo snel mogelijk gecastreerd, zodat ze bij een zeugje geplaatst kunnen worden en ook niet meer alleen hoeven te zijn. Cavia’s die te oud zijn of ziek zijn blijven hier en kunnen geadopteerd worden. Naar de website van Cavia opvang Rozan.

Cavia opvang Knabbeltje (Ezinge provincie Groningen).

Knabbeltje vangt cavia's op van baasjes die ze niet meer kunnen, of willen, verzorgen. Caviaopvang Knabbeltje zorgt dan voor herplaatsing bij een nieuw baasje. Het doel van de caviaopvang is: Cavia`s opvangen die onderdak nodig hebben en daar weer een goed thuis voor vinden. Vakantieopvang: U kunt bij caviaopvang Knabbeltje ook terecht voor tijdelijke opvang van uw cavia's, andere knaagdieren of konijnen. Naar de website van Cavia opvang Knabbeltje.

Stichting Cavia opvang Haarlem (Haarlem, provincie Noord-Holland).

Het opvangen en herplaatsen van cavia’s en het verstrekken van informatie om het leefgenot van de cavia’s te vergroten. Stichting Cavia heeft vele opvangadressen door het hele land. Kijk op de website van Stichting Cavia voor de andere plaatsen waar een opvang is gevestigd. Op deze website onder het kopje Uitplaatsbare Cavia’s staan de cavia’s die op het moment in de opvangen wachten op een nieuw baasje. Op deze pagina kan dan gekozen worden van welke opvang de cavia´s weergegeven moeten worden. Het brengen en ophalen van cavia’s kan alleen op afspraak. Er zijn geen vaste bezoektijden. Naar de website van Stichting Cavia opvang Haarlem.

Jouw stichting of cavia opvang ook op deze lijst? of wil je uitgebreider hierboven worden opgenomen, stuur dan een mailtje naar dessie @ live.nl (aan elkaar vast) met een uniek stukje tekst. Zodat we het snel kunnen plaatsen. Alvast bedankt!

Nog meer cavia opvang adressen:


Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*